Belépés
Tejfölös szelet makarónival
... alaplé
1 kis poharas tejföl
1 dl tej
só vagy ételízesítő
olaj
Egyéb:

Makaróni tészta

Elkészítés:

A karajt felszeleteljük, majd kiklopfoljuk. Mind két oldalukat megsózzuk.
A lisztben elkeverjük a borsot és a pirospaprikát, majd megforgatjuk
benne a hússzeleteket. Kevés olajon elősütjük a húsokat, majd kiszedjük, ...
2024-01-24 06:49:33
töltött hús
... színt.

2. Rakott hús gombával töltve
( hideg tál)
6 szelet csont nélküli karaj só, bors, liszt 2 tojás, 20-25 deka reszelt sajt 20 deka bacon A hús szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megforgatjuk a lisztben, tojásban, a reszelt sajtban. Az őzgerinc formát kibéleljük a baconnel, úgy, hogy a végei kilógjanak, erre ráhelyezünk 3 hús szeletet, majd tölt...
2023-01-24 09:34:22
4 különböző töltelékkel ellátott töltött húst.
... kap egy kis színt.

2. Rakott hús gombával töltve ( hideg tál) 6 szelet csont nélküli karaj só, bors, liszt 2 tojás, 20-25 deka reszelt sajt 20 deka bacon A hús szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megforgatjuk a lisztben, tojásban, a reszelt sajtban. Az őzgerinc formát kibéleljük a baconnel, úgy, hogy a végei kilógjanak, erre ráhelyezünk 3 hús szeletet, majd tölt...
2022-01-24 11:07:39
Sajtos-tejfölös tepsis karaj
... fehérbor
15 dkg reszelt félkemény sajt (trappista, pannónia, cheddar stb.)

Elkészítés:
A megmosott/megtisztított karajt kb. 1 cm vastag szeletekre szeleteljük, majd enyhén kiklopfoljuk. (Ha valaki vékonyabban szereti a húst, lehet vékonyra kiverni.) A szeletek széleit néhány helyen picit bevágjuk, majd mindkét oldalát kicsit megsózzuk, borsozzuk.
A liszte...
2021-12-07 13:02:11
4 különböző töltelékkel ellátott töltött húst.
... kis színt.

2. Rakott hús gombával töltve
( hideg tál) 6 szelet csont nélküli karaj só, bors, liszt 2 tojás, 20-25 deka reszelt sajt 20 deka bacon A hús szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megforgatjuk a lisztben, tojásban, a reszelt sajtban. Az őzgerinc formát kibéleljük a baconnel, úgy, hogy a végei kilógjanak, erre ráhelyezünk 3 hús szeletet, majd töltjü...
2021-01-24 17:48:06
Szatmári tepsis hús
... fakanálnyi fűszerpaprika.

A krumplit héjában puhára főzzük, meghámozzuk, és hűlni hagyjuk.
A szalonnát apró kockára vágjuk, és kisütjük. A karajt felszeleteljük, és kiklopfoljuk. Megszórjuk sóval, borssal, lisztben átforgatjuk, és a szalonna kisült zsírjában hirtelen átsütjük.
A húsokat kiszedjük, és a megmaradt zsír egy részét a tepsi aljába öntjük. A kihűlt ...
2018-04-13 10:05:48
Sarkadi pecsenye
... csemegeuborka
100 g sajt (reszelt)
só ízlés szerint
fekete bors ízlés szerint (frissen őrölt)

elkészítés
A karajt, ha egészben van, szeletekre vágjuk, és kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, majd borsozzuk.
A vajat egy széles serpenyőben felolvasztjuk, amiben a hússzeleteket pár perc alatt mindkét oldalukon megpirítjuk, és egy sütőben is használható edé...
2018-03-16 20:20:39
Sarkadi pecsenye recept
... csemegeuborka
100 g sajt (reszelt)
só ízlés szerint
fekete bors ízlés szerint (frissen őrölt)

elkészítés
A karajt, ha egészben van, szeletekre vágjuk, és kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, majd borsozzuk.
A vajat egy széles serpenyőben felolvasztjuk, amiben a hússzeleteket pár perc alatt mindkét oldalukon megpirítjuk, és egy sütőben is használható edé...
2017-12-20 17:08:16
Rántott és töltött karaj paradicsomsalátával és krumplival
... ételízesítő
2 ek folyékony margarin
1 kis csokor petrezselyem felaprítva


Elkészítés

A karajt 1,5 cm-es darabokra szeleteljük. Kiklopfoljuk, megmossuk és mindkét oldalát besózzuk.
A töltelékhez a zsemléket vízbe áztatjuk, majd kifacsarjuk őket. A lereszelt hagymát és fokhagymát kevés olajon megdinszteljük, majd hoz...
2017-08-27 00:42:32
Ízőrzők - Szatmárcseke
... fakanálnyi fűszerpaprika.
A krumplit megmossuk, héjában puhára főzzük, meghámozzuk, és hűlni hagyjuk.
A szalonnát apró kockákra vágjuk, és kisütjük. A karajt felszeleteljük, és kiklopfoljuk. Megszórjuk sóval, borssal, lisztben átforgatjuk, és a szalonna kisült zsírjában hirtelen átsütjük.
A húsokat kiszedjük, és a megmaradt zsír egy részét a tepsi aljába öntjük. A k...
2017-04-27 07:27:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: karajt felszeleteljük, lisztben elkeverjük, reszelt sajtban, őzgerinc formát, végei kilógjanak, szeletek széleit, krumplit héjában, szalonnát apró, szalonna kisült, húsokat kiszedjük, megmaradt zsír, tepsi aljába, széles serpenyőben, zsemléket vízbe, lereszelt hagymát, krumplit megmossuk, felszeleteljük, megdinszteljük, felolvasztjuk, hússzeleteket, megtisztított, fűszerpaprika, pirospaprikát, csemegeuborka, kiklopfoljuk, megforgatjuk, szatmárcseke, petrezselyem, megpirítjuk, használható, ételízesítő, serpenyőben, meghámozzuk, vékonyabban, töltelékkel, ráhelyezünk, átforgatjuk, szeleteljük, makarónival, töltelékhez, kifacsarjuk, kilógjanak, krumplival, fokhagymát, szeletekre, elkészítés, kibéleljük, fakanálnyi, megszórjuk, felaprítva, szeleteket, elkeverjük, borsozzuk, megmosott, különböző, kiszedjük, megmaradt, szalonnát, lereszelt, trappista, félkemény, oldalukon, zsírjában, zsemléket, folyékony, megsózzuk, darabokra, elősütjük, megmossuk, oldalukat, szatmári,
© 2013 TVN.HU Kft.